Om oss - Din partner i bilreparation och skadehantering

Vi är Bilskadecenter, din fullservicepartner inom bilskadereparation. Med vår långa erfarenhet och kompetens, kan du lita på att vi återställer din bil till dess forna glans.

Sedan vår start har vi på Bilskadecenter fokuserat på att erbjuda en heltäckande service för alla typer av bilskador. Vi är auktoriserade reparatörer för flera ledande bilmärken, vilket innebär att vi kan erbjuda service av högsta kvalitet som uppfyller alla tillverkares specifikationer. Vårt engagerade team av erfarna tekniker använder den senaste teknologin för att säkerställa att din bil inte bara ser ut som ny, utan även presterar därefter.

Vi förstår att en bilskada kan vara en stressande upplevelse. Därför erbjuder vi en smidig och enkel process från första kontakten. Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag för att göra skadeanmälan och reparation så smärtfri som möjligt. Med filialer i både Örnsköldsvik och Umeå, är vi din lokala partner för bilreparationer, redo att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Skador reparerade sedan starten
10,000+
Samarbetande försäkringsbolag
15+
Kundnöjdhet det senaste året
98%

Vår kultur - En kultur präglad av expertis och engagemang.

På Bilskadecenter värderar vi en arbetsmiljö som präglas av professionalism, lagarbete och en strävan efter ständig förbättring.

 • Expertis. Högsta möjliga kompetens inom alla områden av bilreparation.
 • Lagarbete. Vi tror på samarbete och öppen kommunikation för att uppnå de bästa resultaten.
 • Förbättring. Kontinuerlig utbildning och uppdatering av tekniker och metoder för att alltid erbjuda bästa möjliga service.

Meddela oss vad som vad hänt

Våra filialer

 • Umeå
  Gräddvägen 25
  906 20 Umeå
  Telefon: 090 - 18 00 46
  E-post: umeabilskade@telia.com
 • Örnsköldsvik
  Ångermanlandsgatan
  891 38 Örnsköldsvik
  Telefon: 0660 - 790 30
  E-post: info@carstedts.se